Компоненти для виготовлення

натуральної та мінеральноі косметики,

миловаріння

Графік роботи
З 10:00 ДО 15:00 сб, нд - ВИХІДНИЙ
Порівняти
Немає товарів в порівнянні
Додавайте товари до порівняння характеристик і вибирайте самий відповідний Вам товар.
Бажання
Список желаний пуст
Добавляйте товары в список желаний. Если у вас уже есть список желаний, авторизуйтесь
Кошик
Ваш кошик порожній
Ваш кошик порожній. Додайте вподобані товари в кошик або авторизуйтеся, якщо додавали товари раніше

Олія какао рафінована 100 грам

Все про товар
Опис
Характеристики
Відгуки
Немає в наявності
50.00 ₴
ДОСТАВКА
- по Україні
(Нова пошта)
ОПЛАТА
Мінімальне замовлення 150 грн.
- На карту Приват Банку
- післяплатою

Олія какао рафінована.
INCI: Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter
Ботанічна назва: Theobroma cacao
Сімейство: Sterculiac? Es
Якість: Масло 100% чисте і натуральне, рафінована
Використана частина рослини: F? Ves
Спосіб отримання: пресування, рафінована
Зовнішній вигляд: Баттері при кімнатній температурі; рідке - за 35 ° C
Колір: Блідо-жовтий
Запах: характерний
Група: PF-1
Щільність: 0,92 (при 20 ° С)
Число омилення: 192-198
HLB: 6
Температура плавлення: 31-35 ° C
Тип: невисихаюче
Синергія:
- Для зрілої шкіри: рослинні масла Аргана, шипшини, огірочника, примули і опунції, ефірні масла ладану, троянди, рожеве дерево.
- Для дуже сухої шкіри: солодкого мигдалю, зародків пшениці, авокадо, оливкова
- Для ефекту схуднення: ефірні масла грейпфрута, Christe, кедр і кипарис.
- Для догляду за сухим волоссям: масел Кокоса, Янгу, і ін.
- Для блиску волосся: кераміди, касторове масло, ефірне масло іланг-ілангу.
- Для живлення волосся: протеїни Шолк і рису, фітокератін, провітамін B5.
Умови зберігання: Зберігати в сухому місці, далеко від джерел тепла і світла.
Склад жирних кислот:
- Поліненасичені жирні кислоти (ПНЖК): лінолевої кислоти (омега-6) (3,10%)
- мононенасичені жирні кислоти (MUFA): олеїнової кислоти (32,90%)
- насичених жирних кислот (SFA): стеаринова кислота (35,30%), пальмітинова кислота (26,80%)
Інші активні інгредієнти:
- багато поліфенолами (катехіни, епікатехін)
- Вітамін Е: натуральний антиоксидант
- Фітостероли (бета-ситостерол, стигмастерин, кампестерол): антиоксидант, загоєння, відновне та заспокійливу.
- Сквалеон: допомагає відновити ліпідний роговий шар (Сквалеон є природним чином присутні в шкірі і шкірного сала).
- Теобромін і кофеїн: липолитический ефект (підвищують здатність жирових клітин до видалення жиру).
властивості:
- Антиоксидант
- Допомагає боротися проти руйнівного впливу часу (старіння).
- Сприяє гідролізу і деградації ліпідів в жирових клітинах.
- Має ефект згущення і затвердіння в кремах, бальзамах і мила.
- Багатий і поживний, склад жирних кислот в олії робить його ідеальним, щоб заспокоїти і пом'якшити суху, грубу шкіру.
- Запобігає зневоднення шкіри.
- Допомагає відновити природний гідроліпідний баланс шкіри, балансує суху і зневоднену шкіру.
- Заспокійливий ефект.
- Відновлює життєві сили особливо сухого волосся.
- Захисний - запобігає зневодненню волосся.
показання:
- Догляд за нормальної та сухої шкіри
- Догляд за грубою і збезводненої шкірою
- Для зрілої шкіри
- Анти-ейдж
- Для схуднення
- У засобах від розтяжок і целюліту
- У засобах для сухих і дуже сухих, ламких волосся
- Мило.
застосування:
- Бальзами і помади
- Масажні масла
- Живильні, заспокійливі і захисні бальзами
- Антивікові крему - 1-10%
- Живильні маски для волосся і бальзами
- Шампуні і кондиціонери кондиціонери
- У засобах до і після перебування на сонці
- У милі.

Основні характеристики Олія какао рафінована 100 грам
Фасовка:
100 грамм
Олія какао рафінована 100 грам
Олія какао рафінована 100 грам
Немає в наявності
50.00 ₴
Схожі товари