Складові:
-Гідролат Рожева вода- 70%
-Ши олія (Батер), нерафін.- 12%
-бабассу олія- 2%
-манго Батер- 2%
-авокадо олія- 2%
-Аргана олія- 2%
-емульгатор(олія в воді) - 5-7%
-Гіалуронова кислота- 0,01 - 0,5%
-консервант- 0,6-1,5%
-Ефірні олії- до 1%
-Молочна кислота- по потребі.
Процедура приготування:
Зважити всі олії і емульгатор, розплавити на водяній бані (близько 60градусів), окремо підігріти гідролат до тієї ж температури. Жирну фазу влити в водну і добре змішати міксером. Коли крем трохи охолоне, додати гіалуронову кислоту (попередньо розчинену в невеликій кількості гідролата), ефірні олії і консервант. Перевірити pH готового крему і перекласти в зручну баночку. Термін придатності близько 3х місяців.