Компоненти для виготовлення

натуральної та мінеральноі косметики,

миловаріння

Графік роботи
З 10:00 ДО 18:30 сб, нд - ВИХІДНИЙ
Порівняти
Немає товарів в порівнянні
Додавайте товари до порівняння характеристик і вибирайте самий відповідний Вам товар.
Бажання
Список желаний пуст
Добавляйте товары в список желаний. Если у вас уже есть список желаний, авторизуйтесь
Кошик
Ваш кошик порожній
Ваш кошик порожній. Додайте вподобані товари в кошик або авторизуйтеся, якщо додавали товари раніше

Конопляна олія нерафінована 25 грам

Все про товар
Опис
Характеристики
Відгуки
ДОСТАВКА
- по Україні
(Нова пошта)
- по Дніпру
(Нова пошта; Самовивезення - пр. Гагаріна 43)
ОПЛАТА
Мінімальне замовлення 100 грн.
- На карту Приват Банку
- післяплатою

Конопляна олія нерафінована
Ботанічна назва: Cannabis sativa L.
Спосіб отримання: Першого холодного віджиму
Використана частина рослини: Насіння
Ботанічна родина: Cannabacеes
Якість: 100% чисте і натуральне, першого холодного віджиму без хімічної обробки, косметичний, харчове.
Зовнішній вигляд: масляниста рідина
Колір: від смарагдово-зеленого до коричневого
Запах: злегка пряний, свіжоскошеної трави
Щільність: 0,850 - 0,950
Число омилення: 190-193
Склад жирних кислот:
- Поліненасичені жирні кислоти (ПНЖК) або вітамін Е: лінолевої кислоти (омега-6) (55,1%), ліноленової кислоти (омега-3) (16,70%)
- Мононенасичені жирні кислоти (MUFA) олеїнової кислоти (омега-9) (11,80%)
- Насичені жирні кислоти (SFA) пальмітинової кислоти (5,90%), стеаринова кислота (2,70%)
Омега-3 і 6: беруть участь в реконструкції ліпідів епідермісу і беруть участь в плинності мембран, сприяють втраті ліміту води з поверхні шкіри, забезпечуючи при цьому розм'якшення і поживні властивості, на додаток до підтримки еластичності шкіри, активно беруть участь в боротьбі з запальними процесами: зменшують почервоніння і роздратування.
Умови зберігання: дуже чутливо до окислення. Зберігати в дуже прохолодному місці (краще в холодильнику), захищеним від повітря і світла.
властивості:
- Анти-ейдж
- Стимулює регенерацію тканин шкіри
- Заспокійлива
- Знімає почервоніння і роздратування
- Пом'якшувальну
- Зменшує втрату води і захищає шкіру від зневоднення
- Швидко проникає, не залишає жирної плівки
- "Сухе" масло високо цінується для масажу
- Зміцнюючий і пом'якшення, допомагає підтримувати еластичність і молодість вашої шкіри
- Живить волосся і покращує еластичність, дає обсяг
- згладжувати, полегшує розчісування волосся
- Приносить блиск волоссю.
показання:
- Висушена і суха шкіра
- Нежиттєздатна, втомлена шкіра
- Зріла шкіра
- Сухі, ламкі волосся, тьмяне волосся
- Кучеряві, заплутані волосся.
застосування:
- Засоби проти старіння і відновні емульсії для нормальної або сухої шкіри
- Засоби анти-ейдж (креми, сироватки, молочко, серуми)
- Креми для тіла, рук, ступнів
- Бальзами від анти-сушки для губ
- Мило
- Легкі масажні масла в поєднанні з ефірними маслами
- Шампуні для блиску і краси волосся
- Кондиціонери і бальзами для волосся
- Сироватки та маски для захисту волосся від випадання
- серуми по догляду за волоссям роздратованою шкіри голови
- Живильні бальзами для волосся.
Виробник: Німеччина.

Основні характеристики Конопляна олія нерафінована 25 грам
Конопляное масло нераф. (оптовая фасовка) 100 грамм
Конопляна олія нерафінована 25 грам
В наявності
30.00 ₴
Схожі товари