Компоненти для виготовлення

натуральної та мінеральноі косметики,

миловаріння

Графік роботи
З 10:00 ДО 18:30 сб, нд - ВИХІДНИЙ
Порівняти
Немає товарів в порівнянні
Додавайте товари до порівняння характеристик і вибирайте самий відповідний Вам товар.
Бажання
Список желаний пуст
Добавляйте товары в список желаний. Если у вас уже есть список желаний, авторизуйтесь
Кошик
Ваш кошик порожній
Ваш кошик порожній. Додайте вподобані товари в кошик або авторизуйтеся, якщо додавали товари раніше

Жожоба GOLD олія, нерафіноване холодного пресування 25 грам

Все про товар
Опис
Характеристики
Відгуки
ДОСТАВКА
- по Україні
(Нова пошта)
- по Дніпру
(Нова пошта; Самовивезення - пр. Гагаріна 43)
ОПЛАТА
Мінімальне замовлення 100 грн.
- На карту Приват Банку
- післяплатою

Властивості масла жожоба обумовлені входять до його складу амінокислотами - протеїном, який нагадує колаген - воскообразное речовина.
Цінність масла полягає ще і в тому, що воно дуже стійко до прогорканию (окисленню) і ідеально підходить в технології виготовлення косметичних засобів.
Масло жожоба відоме своїми протизапальними властивостями, що дозволяє боротися з почервоніннями і запаленням шкіри при дерматитах.
Ефективно при запаленні суглобів.
Володіючи нормалізують властивостями, масло корисно як для сухої, так і для жирної шкіри.
Його можна застосовувати при прищах, екземі, псоріазі, нейродерміті і т.д.
У косметології воно робить чудеса.
Воно і живить, і зволожує, і глибоко проникає в пори, ідеально доглядаючи за шкірою обличчя, шиї, декольте.
Завдяки тому, що масло не має запаху, його можна змішувати з будь-яким ефірним маслом без втрати аромату.
Не менш ефективно масло жожобапрі догляді за волоссям.
Що міститься в ньому віск огортає, захищає і оновлює волосся, допомагаючи при ламких волоссі і, надаючи їм природний блиск і силу.
У практиці його застосування є особливості.
На невеликі ділянки шкіри можна наносити чисте масло.
При впливі на великі поверхні рекомендується використовувати 10% розчин.
Це дороге несе масло.
Його можна посилити ефірними маслами, і тоді воно замінить будь-якою дорогою крем.
Показання до застосування:
- для догляду за шкірою будь-якого типу, особливо сухий, пересушеній, запаленої, що лущиться, старіючої, стомленої, в'ялої;
- зморшки навколо очей ,;
- проблемна шкіра: вугрі, тріщини, дрібні травми, сухий дерматит;
- для догляду за губами, особливо сухими, обвітреними, потрісканими,
- для догляду за шкірою після гоління;
- після прийняття сонячних ванн і водних процедур;
- для пом'якшення ущільнених ділянок шкіри на долонях, ліктях, підошвах ніг;
- келоїдні рубці;
- профілактика і усунення розтяжок шкіри після вагітності або зміні маси тіла;
- в боротьбі з целюлітом;
- для догляду за волоссям будь-якого типу, особливо забарвлених, сухих і ламких.
Способи застосування:
Масло жожоба можна використовувати в чистому вигляді або додається в кількості від 1-5% до інших рослинних масел для збагачення косметичних засобів (10-15% олії жожоба в креми, лосьйони і 5-10% - в шампуні і бальзами), а також в як основу для розчинення ефірних масел для масажу, масок, аплікацій, змазувань.
Для щоденного догляду за шкірою: безпосередньо після гоління, прийняття водних процедур або сонячних ванн змащувати шкіру чистим маслом жожоба або його сумішшю з іншими рослинними оліями (авокадо, мигдальним), або додати до 1-2 столових ложок основи по 1 краплі ефірних масел апельсина і лимона.
Масло від зморшок навколо очей: у чистому вигляді або в суміші з маслом авокадо (1: 1) в якості основи до 1-2 столових ложок по 1-2 краплі ефірних масел м'яти, фенхелю.
Для змазування 1-2 рази на день.
При сухій, запаленої, що лущиться шкірі: аналогічним способом або у вигляді маски і аплікації. До 1-2 столових ложок основи по 1-2 краплі олії апельсина.
При в'ялою, старіючої, потовщеною шкірі: до 1-2 столових ложкаммасла жожоба додати по 1-2 краплі еф. масла пачулі.
Використовувати вищевказаним способом.
При проблемній шкірі: до 1-2 столових ложок олії жожоба додати по 1-2 краплі ефірних масел лаванди і чайного дерева.
Змащувати проблемні ділянки шкіри або робити аплікації на 15-20 хв 1-2 рази на день.
При втраті еластичності шкіри, рубцях і розтяжках шкіри: змащувати проблемні ділянки маслом жожоба або його сумішшю з іншими рослинними оліями, або з додаванням до 1-2 чайних ложок основи 2-3 краплі ефірного масла розмарину і по 1-2 краплі лавандового і м'ятного.
Цю суміш втирати в уражені ділянки шкіри.
Для запобігання розтяжок на 2 столові ложки основи додати по 1-2 краплі ефірних масел лимона і апельсина.
Для масажу проблемних ділянок шкіри. Для пом'якшення ущільнених ділянок шкіри: в чистому вигляді або в суміші з іншими рослинними оліями, або до 1-2 чайних ложок основи додати 4-5 крапель еф. масла чайного дерева. Для масажу або аплікацій.
При целюліті: в чистому вигляді або з додаванням до 1-2 столових ложок основи по 2-3 краплі ефірних масел герані, ялівцю, апельсина, лимона і фенхелю або лаванди, пачулі, розмарину. Для жорсткого масажу проблемних ділянок шкіри.

Для догляду за волоссям: маслом жожоба або шампунем, збагаченому маслом жожоба, змащувати, злегка втираючи, коріння волосся за 10-15 хв. до миття голови.
На гребінь: в чистому вигляді або з ефірними маслами: на 1 чайну ложку масла жожоба додати 5-7 крапель еф. масла іланг-ілангу або апельсина.
Наносити на гребінь і прочісувати волосся 2-3 рази на день.
Особливо ефективно при сухих, ламких, тонких волоссі.
При випаданні волосся: проводиться процедура з додаванням ефірних масел евкаліпта або шавлії.
Ці композиції масел з маслом жожоба можна використовувати для аплікацій на волосяну частину голови при випаданні волосся на 15-20 хв перед миттям голови.

Виробник: Німеччина

Основні характеристики Жожоба GOLD олія, нерафіноване холодного пресування 25 грам
Жожоба GOLD масло, нераф. холод.пресования  (оптовая фасовка) 100 грамм
Жожоба GOLD олія, нерафіноване холодного пресування 25 грам
В наявності
55.00 ₴
Схожі товари