Складові Інгредієнти:
- - Деликатная база ПАВ (Base moussante Douceur) - 40%
- Мусс Бабассу(Mousse de Babassu) - 10%
- Кокосовая база ПАВ(Douceur de Coco) - 5%
- Минеральная вода ( либо гидролат ) - 36%
- Активный комплекс Algo'Zinc - 5%
- Инулин БИО/Inuline BIO - 2%
- Эвкалипта эфирное масло - 1%
- Консервант - 0,6-1,5%
Процедура приготовления:
Смешать все ПАВы и поставить на водяную баню (50С), в отдельной емкости подогреть воду, смешать обе фазы.
Добавить остальные ингредиенты, осторожно смешивая после каждого добавления.
Проверить pH - должен быть около 6 единиц.
Перелить в удобную тару.
Срок хранения в зависимости от выбранного консерванта от 1 до 3х месяцев.
Ингредиенты:
- Деликатная база ПАВ (Base moussante Douceur) - 40%
- Мусс Бабассу(Mousse de Babassu) - 10%
- Кокосовая база ПАВ(Douceur de Coco) - 5%
- Минеральная вода ( либо гидролат ) - 36%
- Активный комплекс Algo'Zinc - 5%
- Инулин БИО/Inuline BIO - 2%
- Эвкалипта эфирное масло - 1%
- Консервант - 0,6-1,5%
Процедура приготовления:
Смешать все ПАВы и поставить на водяную баню (50С), в отдельной емкости подогреть воду, смешать обе фазы.
Добавить остальные ингредиенты, осторожно смешивая после каждого добавления.
Проверить pH - должен быть около 6 единиц.
Перелить в удобную тару.
Срок хранения в зависимости от выбранного консерванта от 1 до 3х месяцев.
Складові інгредієнти:
- Делікатна база ПАР (Base moussante Douceur) - 40% - Мус Бабассу (Mousse de Babassu) - 10% - Кокосова база ПАР (Douceur de Coco) - 5% - Мінеральна вода (або гідролат) - 36% - Активний комплекс Algo'Zinc - 5% - Інулін БІО / Inuline BIO - 2% - евкаліпта ефірна олія - 1% - Консервант - 0,6-1,5%
Процедура приготування: Змішати всі ПАРи і поставити на водяну баню (50С), в окремій ємності підігріти воду, змішати обидві фази. Додати інші інгредієнти, обережно змішуючи після кожного додавання. Перевірити pH - повинен бути близько 6 одиниць. Перелити в зручну тару. Термін зберігання в залежності від обраного консерванту від 1 до 3-х місяців.
- Інгредієнти:
- Делікатна база ПАВ (Base moussante Douceur) - 40%
- Мус Бабассу (Mousse de Babassu) - 10%
- Кокосова база ПАВ (Douceur de Coco) - 5%
- Мінеральна вода ( або гідролат ) - 36%
- Активний комплекс Algo'Zinc - 5%
- Інулін БІО/Inuline BIO - 2%
- Евкаліпта ефірна олія - 1%
- Консервант - 0,6-1,5%
Процедура приготування :
Змішати усі Пави і поставити на водяну лазню (50С), в окремій посудині підігріти воду, змішати обидві фази.
Додати інші інгредієнти, обережно змішуючи після кожного додавання.
Перевірити pH - має бути близько 6 одиниць.
Перелити в зручну тару.
Термін зберігання залежно від вибраного консерванта від 1 до 3х місяців.