Компоненти для виготовлення

натуральної та мінеральноі косметики,

миловаріння

Графік роботи
З 10:00 ДО 18:30 сб, нд - ВИХІДНИЙ
Порівняти
Немає товарів в порівнянні
Додавайте товари до порівняння характеристик і вибирайте самий відповідний Вам товар.
Бажання
Список желаний пуст
Добавляйте товары в список желаний. Если у вас уже есть список желаний, авторизуйтесь
Кошик
Ваш кошик порожній
Ваш кошик порожній. Додайте вподобані товари в кошик або авторизуйтеся, якщо додавали товари раніше

Очищуючий гель для жирної / комбінованої / проблемної шкіри

Цей гель м'яко очищує проблемну шкіру і ефективно видаляє забруднення та надлишки шкірного сала. Забезпечує приємне відчуття свіжості і робить шкіру чистою і здоровою назавжди !!

Складові Інгредієнти:

  • - Деликатная база ПАВ (Base moussante Douceur) - 40%
    - Мусс Бабассу(Mousse de Babassu) - 10%
    - Кокосовая база ПАВ(Douceur de Coco) - 5%
    - Минеральная вода ( либо гидролат ) - 36%
    - Активный комплекс Algo'Zinc - 5%
    - Инулин БИО/Inuline BIO - 2%
    - Эвкалипта эфирное масло - 1%
    - Консервант - 0,6-1,5%

    Процедура приготовления:
    Смешать все ПАВы и поставить на водяную баню (50С), в отдельной емкости подогреть воду, смешать обе фазы.
    Добавить остальные ингредиенты, осторожно смешивая после каждого добавления.
    Проверить pH - должен быть около 6 единиц.
    Перелить в удобную тару.
    Срок хранения в зависимости от выбранного консерванта от 1 до 3х месяцев.

 

 

 

 

 

 

Ингредиенты:

- Деликатная база ПАВ (Base moussante Douceur) - 40%

- Мусс Бабассу(Mousse de Babassu) - 10%
- Кокосовая база ПАВ(Douceur de Coco) - 5%
- Минеральная вода ( либо гидролат ) - 36%
- Активный комплекс Algo'Zinc - 5%
- Инулин БИО/Inuline BIO - 2%
- Эвкалипта эфирное масло - 1%
- Консервант - 0,6-1,5%

Процедура приготовления:


Смешать все ПАВы и поставить на водяную баню (50С), в отдельной емкости подогреть воду, смешать обе фазы.
Добавить остальные ингредиенты, осторожно смешивая после каждого добавления.
Проверить pH - должен быть около 6 единиц.
Перелить в удобную тару.
Срок хранения в зависимости от выбранного консерванта от 1 до 3х месяцев.

 

 

Складові інгредієнти:
- Делікатна база ПАР (Base moussante Douceur) - 40% - Мус Бабассу (Mousse de Babassu) - 10% - Кокосова база ПАР (Douceur de Coco) - 5% - Мінеральна вода (або гідролат) - 36% - Активний комплекс Algo'Zinc - 5% - Інулін БІО / Inuline BIO - 2% - евкаліпта ефірна олія - ​​1% - Консервант - 0,6-1,5%

 

Процедура приготування: Змішати всі ПАРи і поставити на водяну баню (50С), в окремій ємності підігріти воду, змішати обидві фази. Додати інші інгредієнти, обережно змішуючи після кожного додавання. Перевірити pH - повинен бути близько 6 одиниць. Перелити в зручну тару. Термін зберігання в залежності від обраного консерванту від 1 до 3-х місяців.

 

 

  • Інгредієнти:
    - Делікатна база ПАВ (Base moussante Douceur) - 40%
    - Мус Бабассу (Mousse de Babassu) - 10%
    - Кокосова база ПАВ (Douceur de Coco) - 5%
    - Мінеральна вода ( або гідролат ) - 36%
    - Активний комплекс Algo'Zinc - 5%
    - Інулін БІО/Inuline BIO - 2%
    - Евкаліпта ефірна олія - 1%
    - Консервант - 0,6-1,5%

 


Процедура приготування :

 

Змішати усі Пави і поставити на водяну лазню (50С), в окремій посудині підігріти воду, змішати обидві фази.
Додати інші інгредієнти, обережно змішуючи після кожного додавання.
Перевірити pH - має бути близько 6 одиниць.
Перелити в зручну тару.
Термін зберігання залежно від вибраного консерванта від 1 до 3х місяців.

 

 

 


Изображение