Складові:
- Кокосова олія нерафінована - 30%
- Емульгатор Olivem®1000 - 7-8%
- Гідролат вербени лимонної БІО - 26%
- Мінеральна вода - 30,4%
- Інулін біо - 2%
- Комплекс AHA (натуральні фруктові кислоти) - 2%
- Вітамін Е - 0,2%
- Вітамін А - 0,2%
- Консервант - 0,6-1,5%
Процедура приготування:
В окремих ємностях на водяній бані гріємо водну (вода + гідролат) і жирну фази (емульгатор + олія) до 70С і змішуємо міксером.
Коли суміш охолоне до +40 С додаємо інші інгредієнти і ще раз все добре змішуємо.
Перекладаємо в зручну тару.
рН препарату повинен бути 5-5,5 одиниць.
Термін зберігання в залежності від обраного консерванту від 1 до 3-х місяців.