Складові:
- Олія Какао (біла) - 57%
- Олія Ши (каріте) - 13%
- Мацерат ванілі на кунжутній олії (або інша рідка олія, жожоба та ін) - 30%
- Вітамін Е - 0,3%
- Аромат - за бажанням - до 1%
Процедура приготування:
На водяній бані плавимо до однорідності олію какао, додаємо олію Ши, добре розмішуємо і знімаємо з водяної бані, додаємо мацерат ванілі і через 5 хвилин відправляємо все в морозильну камеру.
Вийняти з морозильної камери коли суміш почне біліти і застигати по краях - додаємо вітамін Е, аромат і збиваємо міксером кілька хвилин.
Виливаємо суміш у зручну тару і чекаємо повного охолодження.
Термін зберігання - 3 місяці.