Інгредієнти:
- Мінеральна вода - 63%
- Гідролат (квіткова вода) Іланг-ілангу - 30%
- Активний зволожуючий комплекс НУФ - 3%
- Гліцерин - 2%
- Гіалуронова кислота - 0,3%
- Аромат (за бажанням) - до 1%
- Консервант - 0,6-1,5%
Процедура приготування:
Змішуємо гідролат і мінеральну воду, додаємо гіалуронову кислоту і змішуємо міксером, додаємо інші інгредієнти, ретельно змішуючи після кожного додавання.
Перевіряємо рН - він має бути нейтральним - близько 6 одиниць.
Переливаємо у флакон з пульверизатором.
Термін зберігання залежно від вибраного консерванта від 1 до 3х місяців.