Складові:
- Олія Cupuaсu - 6%
- Календули Олія -25%
- Емульгатор типу Олія-в-воді - до 8%
- Мінеральна вода - 38,8%
- Гідролат лаванди - 20%
- Вітамін Е - 0,1% (2 до на 50 мл готового продукту)
- Лаванда ефірна олія - 1%
- Пальмороза ефірна олія - 0,5%
- Консервант - 0,6-1,5%
Процедура приготування:
В окремих ємностях нагріти на водяній бані водну і жирну фази до 70С, змішати міксером, коли суміш трохи охолоне - додати вітамін Е, ефірні олії і консервант, ще раз все добре змішати.
Перевірити pH - должет бути близько 6 одиниць.
Перекласти в зручну баночку.
Термін зберігання в залежності від обраного консерванту від 1 до 3-х місяців.