Компоненти для виготовлення

натуральної та мінеральноі косметики,

миловаріння

Графік роботи
З 10:00 ДО 16:00 сб, нд - ВИХІДНИЙ
Порівняти
Немає товарів в порівнянні
Додавайте товари до порівняння характеристик і вибирайте самий відповідний Вам товар.
Бажання
Список желаний пуст
Добавляйте товары в список желаний. Если у вас уже есть список желаний, авторизуйтесь
Кошик
Ваш кошик порожній
Ваш кошик порожній. Додайте вподобані товари в кошик або авторизуйтеся, якщо додавали товари раніше

Чорного кмину олія, рафінована 25 грамм

Все про товар
Опис
Характеристики
Відгуки
ДОСТАВКА
- по Україні
(Нова пошта)
ОПЛАТА
Мінімальне замовлення 150 грн.
- На карту Приват Банку
- післяплатою

Спосіб отримання: рафінація
Використана частина рослини: Насіння
Ботанічна назва: Чорнушка посівна / Nigella sativa
Ботанічна родина: Ranunculacеes
Якість: 100% чисте і натуральне, першого холодного віджиму без хімічної обробки, косметичний і харчове.
Зовнішній вигляд: масляниста рідина
Колір: оранжево-коричневий
Запах: ароматний, пряний, гострий, характерний
Щільність: 0.91-0.93
Число омилення: 190-193
Склад жирних кислот:
- Поліненасичені жирні кислоти (ПНЖК) або вітамін F: лінолева кислота (омега-6) (57,57%)
- Мононенасичені жирні кислоти (MUFA) олеїнової кислоти (омега-9) (22,05%)
- Насичені жирні кислоти (SFA) пальмітинова кислота (11,91%)
Інші активні компоненти:
- Масло Nigella (0,14%), в тому числі thymoquinone (33.35%), пара-цімол (38.87%): імуностимулятор, антисептик, протизапальний
- Nigelline: гіркий активний інгредієнт, стимулює травлення і кишкову системи
- Nigellone: ​​бронхолитическое речовина і антигістамінні (протиалергічні)
- Вітамін E: натуральний антиоксидант
- Каротиноїди: анти-радикальне дію: захищають тканини шкіри від передчасної загибелі.
- Корисні копалини: залізо, фосфор.
Синергія:
- Щоб заспокоїти запалення: ефірні масла грушанки, чорний берези, чебрецю, ялівцю.
- Від акне і шкірних інфекцій: ефірні олії чайного дерева, лимона, розмарину.
- Проти грибкових інфекцій і екземи: Пальмароза ефірне масло.
- Для сухих і пошкоджених волосся: ефірні масла іланг-ілангу і герані.
- Для ламких волосся і нігтів: ефірне масло лимона.
Умови зберігання: Рослинна олія схильний до окислення. Зберігати в прохолодному місці (
властивості:
- Протизапальна
- Заспокоює роздратовану шкіру, і запалення суглобів
- Загоєння
- Дуже добре бореться з інфекційними явищами на шкірі
- Антиоксидант, бореться проти появи руйнівних вільних радикалів в клітинах, захищає шкіру від старіння
- Поживна і відновлює, відновлює еластичність і м'якість шкіри
- Сприяє загару
- Оживляє волосся
- Розслаблює і бадьорить шкіру голови
- Зміцнює волосся і ламкі нігті
- Антигістамінні, протизапальні, антиоксидантні, антибактеріальні і Гіпоглікемічні властивості виявлених в складі масла - і дані дослідження підтверджують про зниження симптомів сезонної алергії і алергічного риніту.
показання:
- Проблеми зі шкірою: вугри, фурункули
- Запобігає утворенню прищів
- Псоріаз, алергія, екзема
- Догляд проти грибкових інфекцій шкіри
- Знімає болі в суглобах
- Анти-ейдж лікування для всіх типів шкіри, особливо для сухої і чутливої
- Сухі, ламкі волосся
- Тьмяні волосся
- Тендітні нігті
застосування:
- Креми, рідкі емульсії для молодої і проблемної шкіри
- Лосьйони заспокійливу "анти-свербіж" для тіла
- Roll-on "анти-пляма"
- Що Очищають і омолоджуючі засоби для особи
- Заспокійливий масажні масла, масла від запалень
- Сироватки для роздратованої шкіри голови
- Засоби "капілярні ремонтники" (креми, сивоткі, гелі)
- Догляд за ламкими волоссям (шампуні, маски, бальзами, спреї)
- Масло чорного кмину традиційно рекомендується для полегшення симптомів алергії, особливо на пилок: застосовувати всередину 1/2 або 1 чайну ложку 2 рази в день. Починаючи перед сезоном алергії і продовжувати протягом декількох місяців.
Виробник: Україна.

Основні характеристики Чорного кмину олія, рафінована 25 грамм
Черного тмина масло, рафинированное (опт)  500 мл
Чорного кмину олія, рафінована 25 грамм
В наявності
30.00 ₴
Схожі товари
36.00 ₴