Компоненти для виготовлення

натуральної та мінеральноі косметики,

миловаріння

Графік роботи
З 10:00 ДО 17:30 сб, нд - ВИХІДНИЙ
Порівняти
Немає товарів в порівнянні
Додавайте товари до порівняння характеристик і вибирайте самий відповідний Вам товар.
Бажання
Список желаний пуст
Добавляйте товары в список желаний. Если у вас уже есть список желаний, авторизуйтесь
Кошик
Ваш кошик порожній
Ваш кошик порожній. Додайте вподобані товари в кошик або авторизуйтеся, якщо додавали товари раніше

Камелії олія (санксави) раф. 25 грам

Все про товар
Опис
Характеристики
Відгуки
В наявності
30.00 ₴
ДОСТАВКА
- по Україні
(Нова пошта)
- по Дніпру
(Нова пошта; Самовивезення - вул. Січових стрільців 94)
ОПЛАТА
Мінімальне замовлення 100 грн.
- На карту Приват Банку
- післяплатою

INCI: Camelina sativa (Camelina) Seed Oil
Колір: від прозорого до золотисто-жовтого.
Дозування: до 100%
Опис: Масло камелії - старовинний і традиційний компонент японської косметики.
Відмінність цього масла від інших полягає в його легкості і повної засвоюваності шкірою до 97%. Масло камелії зміцнює волосяний фолікул і додає здоровий блиск волоссю, зміцнює нігті, посилює ріст вій. Масло камелії дає - посилене зволоження шкіри, причому масло може застосовуватися як в суміші, так і в чистому вигляді, ідеально для сухої і пошкодженої шкіри, для шкіри навколо очей, для догляду за шкірою після засмаги, для шиї і зони декольте. Містить більш ніж 50% поліненасичених жирних кислот, особливо багато лінолевої і альфа-лінолевої кислотою, що не виробляються шкірою, але необхідні їй для підвищення еластичності і пружності (в порівнянні з іншими маслами, в маслі камелії цих кислот в 10 разів більше) .Завдяки цього, масло використовують для лікування шкіри при псоріазі і екземі різного походження. А природний вміст вітаміну Е робить масло стійким до прогорканию і дозволяє збільшити термін придатності масляних сумішей.
склад:
- Жирні кислоти:
-Олеіновая кислота - 70 - 85%
-Пальмітіновая кислота - 6 -11%
-Стеаріновая кислота - 1,5 - 3,0%
-Лінолевая кислота - 5 - 10%
-Мірістіновая кислота - 0,3%
-Арахідоновая кислота - 1,5%
-Альфа-Ліноленова кислота - 1,0%
-Бегеновая кислота - 0,5%
-Еруковая кислота - 0,5%
-Лігноцеріновая кислота - 0,5%
-Ейкозановая кислота - 0,8%
-Пальмітолеіновая кислота - 0,5%.
- Вітаміни: А, В і Е;
- Мінерали: Фосфор, Кальцій, Марганець, Залізо, Магній
- Сквалеон
- Поліфеноли
- Біофлавоноїди.
властивості:
-пітательние
-захисні
-смягчающіе
-регенераціонние
-увлажняющіе
-успокаівающіе
-омолажівающее
-тонізірующее
-отбелівающее
-Сонцезахисні
Крім високого вмісту ненасичених жирних кислот, містить комплекс вітамінів, мікроелементів і протеїнів для успішного підтримки природного стану шкіри, волосся і нігтів.
Легко розподіляється по поверхні шкіри, швидко вбирається, має гарну проникаючу здатність.
Регулярне застосування масла камелії стимулює вироблення проколагену в шкірі і може використовуватися в якості противовозрастная догляду.
Ефективно зменшує епідермальний втрату вологи, підвищує бар'єрні властивості рогового шару епідермісу, тому успішно застосовується для відновлення збезводненої шкіри і підтримки нормального водного балансу у будь-якої шкіри.
Підвищує захисні функції шкіри, зменшує ризик пігментації, знижує схильність шкіри до утворення веснянок, темних кіл під очима.
Прекрасно пом'якшує шкіру, надає їй гладкість і природне сяйво.
Знімає роздратування, зменшує реакційність чутливої ​​шкіри.
Завдяки своїм регенераційні властивостям використовується для загоєння опіків, зменшення шрамів і розтяжок, сприяє усуненню плям від прищів.
Надає сонцезахисний дію. Механізм захисту заснований на поглинанні ультрафіолетових променів і антиоксидантні властивості масла. Антиоксидантний комплекс, що міститься в маслі Камелії, успішно знешкоджує вільні радикали і перешкоджає подальшому їх утворення.
Надає реструктурує дію і стимулює приховані резерви шкіри.
Також володіє деякими бактерицидними і антисептичними властивостями.
Усуває розшарування і ламкість нігтів, надає рукам здоровий і доглянутий вигляд.
Масло Камелії - відомий засіб для догляду за волоссям та шкірою голови.
Воно добре проникає в структуру волосяного стрижня, активні компоненти масла підживлюють кореневу цибулину, відновлюють пошкоджені ділянки кутикули волоса, посилюють захист тендітних і ламких волосся, надають пом'якшувальний і кондиціонуючий ефект. Завдяки розгладжуючим властивостям масла, волосся знаходять здоровий блиск.
Також, масло камелії полегшує свербіж шкіри голови через алергічних реакцій, дерматологічних захворювань або лупи.
Чудово підходить для догляду за дитячою шкірою і в якості основи для масажу.
Термін зберігання: до двох років (більш стабільне ніж оливкова). Зберігання в прохолодних умовах збільшує термін придатності.
Виробник: Україна

Основні характеристики Камелії олія (санксави) раф. 25 грам
Камелії олія (санксави) раф. 25 грам
Камелії олія (санксави) раф. 25 грам
В наявності
30.00 ₴
Схожі товари
36.00 ₴