Компоненти для виготовлення

натуральної та мінеральноі косметики,

миловаріння

Графік роботи
З 10:00 ДО 17:30 сб, нд - ВИХІДНИЙ
Порівняти
Немає товарів в порівнянні
Додавайте товари до порівняння характеристик і вибирайте самий відповідний Вам товар.
Бажання
Список желаний пуст
Добавляйте товары в список желаний. Если у вас уже есть список желаний, авторизуйтесь
Кошик
Ваш кошик порожній
Ваш кошик порожній. Додайте вподобані товари в кошик або авторизуйтеся, якщо додавали товари раніше

Сафлорова олія раф. 50 грам

Все про товар
Опис
Характеристики
Відгуки
Немає в наявності
36.00 ₴
ДОСТАВКА
- по Україні
(Нова пошта)
- по Дніпру
(Нова пошта; Самовивезення - вул. Січових стрільців 94)
ОПЛАТА
Мінімальне замовлення 100 грн.
- На карту Приват Банку
- післяплатою

Сафлорова олія (Carthamus tinctorius)
INGI: Carthamus tinctorius
Синоніми: Safflower oil, Сафлор, сафлор фарбувальний, американський шафран, дикий шафран, фарбувальний чортополох
Сімейство: Складноцвіті
Метод отримання: Холодне пресування
Використана частина рослини: Насіння.
Колір: практично без кольору.
Запах: практично без запаху.
Масова частка неомильних речовин,%, не більше: 1,2
Йодне число: 138-155
Зміст жирних кислот в олії:
-Лінолевая - 73-79%
-Олеіновая - 14-21%
-Пальмітіновая - 6-7 5
-Стеаріновая - 1,5-4%
-Арахіновая - близько 0,4%
-Мірістіновая - до 0,2%
-Ліноленовая - близько 0,2%
-Містить до 0,7 мг / г кон'югованої лінолевої кислоти - це найбільше зміст КЛК серед рослинних масел.Также містить вітамін К, похідні серотоніну, вітамін Е.
Особливість: Cафлоровое масло містить багато поліненасичених жирних кислот, а вони швидко окислюються на сонці, тому його краще не використовувати днем.
Чи не жовтіє з часом.
Дія:
- має високу влагозадержівающая і вологорегулюючими здатністю
- добре засвоюється будь-яким типом шкіри.
- Пом'якшує
- Завдяки наявності вітаміну К, це масло є цінним компонентом засобів при купероз.
- Похідні серотоніну і вітамін Е мають антиоксидантні і відновлюють властивостями.
- Використовується як зовнішній засіб від роздратування шкіри.
- для підтяжки шкіри біля зморшок (глибина зморщок зменшується, до того ж не на один день, так як шкіра отримує харчування).
- Вбирається практично миттєво.
застосування:
- сприяє підтяжки шкіри
- для лікування та попередження купероза і різних почервоніння шкіри, розацеи
- як відновлюючу і загоює
- для відновлення ліпідного шару сухої і дуже сухої шкіри
- в якості антиоксиданту в противіковий косметиці
- для сухих і пошкоджених волосся
- сприяє загоєнню (для змащування місць, уражених грибком).
- використовується в кулінарії (Якщо готувати їжу на сафлорова олії - знижується холестерин).
- в складі засобів для сухого волосся,
- в нічних кремах для сухої шкіри.
- використовують у виробництві лаку і фарб.
- для виробництва карамелі.
- застосовується у виробництві маргарину.
- використовується як проносне.
Виробник: Німеччина.

Основні характеристики Сафлорова олія раф. 50 грам
Сафлорова олія раф. 50 грам
Сафлорова олія раф. 50 грам
Немає в наявності
36.00 ₴
Схожі товари
42.00 ₴