Компоненти для виготовлення

натуральної та мінеральноі косметики,

миловаріння

Графік роботи
З 10:00 ДО 15:00 сб, нд - ВИХІДНИЙ
Порівняти
Немає товарів в порівнянні
Додавайте товари до порівняння характеристик і вибирайте самий відповідний Вам товар.
Бажання
Список желаний пуст
Добавляйте товары в список желаний. Если у вас уже есть список желаний, авторизуйтесь
Кошик
Ваш кошик порожній
Ваш кошик порожній. Додайте вподобані товари в кошик або авторизуйтеся, якщо додавали товари раніше

Перца красного масло 25 грамм

Все про товар
Опис
Характеристики
Відгуки
В наявності
62.00 ₴
ДОСТАВКА
- по Україні
(Нова пошта)
ОПЛАТА
Мінімальне замовлення 150 грн.
- На карту Приват Банку
- післяплатою

Масло перцю червоного на кукурудзяній олії

INCI name: Capsicum Frutescens Fruit Extract, Zea Mays Germ Oil

Склад: алкалоїд капсаїцин, каротиноїди, вітамін С, флавоноїди, кверцетин;

олія кукурудзяна містить лінолеву, олеїнову кислоти, фітостерини, лецитин, вітаміни К, Е.

Масляний екстракт перцю червоного має омолоджуючий ефект, який прискорює регенерацію рогового шару шкіри, сприяє заміні віджилих клітин новими.

Масляний екстракт перцю червоного - ефективне антицелюлітний засіб, а також ефективний, як стимулятор росту волосся, сприяє подразнення шкіри голови і волосяний цибулини.

Масляний екстракт застосовується в косметологи, як добавка в
різні засоби для боротьби з нерівностями шкіри.

Він розігріває тканини, стимулює обмінні процеси, сприяє розщепленню і спалюванню зайвих жирів, тим самим роблячи шкірні покриви еластичними і підтягнутими.

Косметичні властивості:
- Омолаживающее властивість;
- Антицелюлітний ефект;
- Зменшення підшкірного жиру;
- Стимуляція росту волосся;

Косметичне застосування і% введення масляного екстракту червоного перцю:

- Застосовується в кремах, масках, лосьйонах, сироватках, бальзами, гелях для шкіри - 3-7%;

- Застосовується в шампунях, кондиціонерах, масках, лосьйонах, спреях, бальзами, маслах для волосся - 10-15%.

Умови зберігання: в інтервалі температур від мінус 10 ⁰С до плюс 25 ⁰С.

Виробник: Україна

Основні характеристики Перца красного масло 25 грамм
Перца красного масло 25 грамм
В наявності
62.00 ₴