Компоненти для виготовлення

натуральної та мінеральноі косметики,

миловаріння

Графік роботи
З 10:00 ДО 15:00 сб, нд - ВИХІДНИЙ
Порівняти
Немає товарів в порівнянні
Додавайте товари до порівняння характеристик і вибирайте самий відповідний Вам товар.
Бажання
Список желаний пуст
Добавляйте товары в список желаний. Если у вас уже есть список желаний, авторизуйтесь
Кошик
Ваш кошик порожній
Ваш кошик порожній. Додайте вподобані товари в кошик або авторизуйтеся, якщо додавали товари раніше

Петрушки масляный экстракт 50 грамм

Все про товар
Опис
Характеристики
Відгуки
В наявності
32.00 ₴
ДОСТАВКА
- по Україні
(Нова пошта)
ОПЛАТА
Мінімальне замовлення 150 грн.
- На карту Приват Банку
- післяплатою

Масляний екстаркт петрушки на кукурудзяній олії

INCI name: Petroselinum Sativum Extract, Zea Mays Germ Oil
Склад: лінолева, олеїнова кислоти, фітостерини, лецитин, вітамін Е.

Косметичні властивості:
Екстракт петрушки на натуральному маслі регулює ліпідний обмін і
внутрішньоклітинний метаболізм, утримує вологу, підвищує захисні функції епідермісу, а також має протизапальну дію.

Екстракт петрушки на натуральному маслі застосовується при догляді за шкірою під очима, так як він має здатність усувати набряклість і припухлості вік і шкіри, а також позбавляє від кіл під очима.

Сприяє зменшенню зморшок і попереджає їх поглиблення, ефективно усуває дрібну сіточку зморшок «гусячі лапки» в куточках очей.

Має високу регенерує здатність, відбілює, вирівнює тон особи, позбавляє від пігментних плям і почервоніння, викликаного куперозом.


Масляний екстракт петрушки зміцнює волосся, зменшує їх випадання, відновлює структуру кожного волоса після хімічної завивки або фарбування.


Стимулює регенерацію волосся і повертає їх до нормального стану.


застосування:
- Косметика для в'янучої шкіри (креми, гелі, емульсії, лосьйони);
- Косметика для омолодження шкіри (креми, гелі, емульсії, лосьйони);
- Косметика для відновлення волосся (шампуні, маски).

Рекомендований процентний введення:
- Для кремів - 7-10%;
- Для масок для обличчя - 10-15%;
- Сироватки для обличчя - 10-15%;
- Шампуні -10-15%;
- Маски для волосся - 15-20%.

Умови зберігання:
в інтервалі температур від мінус 10 ⁰С до плюс 25 ⁰С.

Виробник: Україна

Основні характеристики Петрушки масляный экстракт 50 грамм
Петрушки масляный экстракт 50 грамм
В наявності
32.00 ₴