Компоненти для виготовлення

натуральної та мінеральноі косметики,

миловаріння

Графік роботи
З 10:00 ДО 15:00 сб, нд - ВИХІДНИЙ
Порівняти
Немає товарів в порівнянні
Додавайте товари до порівняння характеристик і вибирайте самий відповідний Вам товар.
Бажання
Список желаний пуст
Добавляйте товары в список желаний. Если у вас уже есть список желаний, авторизуйтесь
Кошик
Ваш кошик порожній
Ваш кошик порожній. Додайте вподобані товари в кошик або авторизуйтеся, якщо додавали товари раніше

Водорозчинна олія Мигдаля 25 грам

Все про товар
Опис
Характеристики
Відгуки
Немає в наявності
39.00 ₴
ДОСТАВКА
- по Україні
(Нова пошта)
ОПЛАТА
Мінімальне замовлення 150 грн.
- На карту Приват Банку
- післяплатою

Водорозчинна олія Мигдаля солодкого.
INCI: Sweet Almond Oil Hydrogenized
Зовнішній вигляд:
В'язка біла рідина.
Розчинність в воді:
- 1-5% - прозора рідина
- 6-10% - від прозорої до злегка каламутною і в'язкої рідини
- 11-15% - мутний гель
Характер: неіоногенний
Дозування: 1-40%
Жирнокислотний склад масла:
- З 18: 2 Ліноленова к-та - 10-30%
- З 18: 1 Олеїнова к-та - 60-78%
- З 16: 0 Пальмітинова к-та - 3,9%
- З 18: 0 Стеаринова к-та - <3%
- З 14: 0 Мерістіновая к-та - <1,5%
- З 16: 1 Памітолеіновая к-та <2%
- З 18: 3 Альфалінолевая к-та <2%
переваги:
- знижує подразнюючу дію аніонних ПАР
- не впливає на пенообразующие властивості
- живить
- відновлення
- регенеруючу
- загоює
- пом'якшувальну
- стимулює ріст волосся і нігтів
Застосування і рекомендоване дозування:
- шампуні для волосся-2-5%
- гелі для душа-5-15%
- тоніки, міцелярно води-1-3%
- дитяча косметика - 2-15%
- разнозажівляющіе креми- 4-10%
- мило- 10-40%
Масло солодкого мигдалю містить багато вітамінів, які регенерують клітини і нормалізують кислотно-лужний баланс шкіри, а також сприятливо впливає на суху, шкіру, що в'яне, повертаючи їй свіжість і красу.
Особливо ефективно і благотворно для грубої, з саднами, запаленої шкіри.
На відміну від звичайного базового масла Солодкого мигдалю дуже легко і повністю розчиняється у воді.
Пом'якшує, підвищує еластичність шкіри, змащує.
Використовується для виробництва мила, шампунів, засобів для ванни, кремів, засобів для засмаги, масажних сумішей, косметичного молочка, олії для дітей. Зберігає піноутворення, збільшує прозорість мильної основи, знижує подразнюючу дію ПАВов, очищає шкіру.
Виробник: Італія

Основні характеристики Водорозчинна олія Мигдаля 25 грам
Водорозчинна олія Мигдаля 25 грам
Водорозчинна олія Мигдаля 25 грам
Немає в наявності
39.00 ₴