Компоненти для виготовлення

натуральної та мінеральноі косметики,

миловаріння

Графік роботи
З 10:00 ДО 15:00 сб, нд - ВИХІДНИЙ
Порівняти
Немає товарів в порівнянні
Додавайте товари до порівняння характеристик і вибирайте самий відповідний Вам товар.
Бажання
Список желаний пуст
Добавляйте товары в список желаний. Если у вас уже есть список желаний, авторизуйтесь
Кошик
Ваш кошик порожній
Ваш кошик порожній. Додайте вподобані товари в кошик або авторизуйтеся, якщо додавали товари раніше

Водорозчинна олія Виноградної кісточки 25 грам

Все про товар
Опис
Характеристики
Відгуки
В наявності
36.00 ₴
ДОСТАВКА
- по Україні
(Нова пошта)
ОПЛАТА
Мінімальне замовлення 150 грн.
- На карту Приват Банку
- післяплатою

Водорозчинне масло виноградної кісточки
INCI: Grape Seed Oil Hydrogenized
Зовнішній вигляд: жовтувата прозора рідина.
Розчинність в воді:
- 1-5% - прозора рідина
- 6-10% - від прозорої до злегка каламутною і вязкойжідкості
- 11-15% - мутний гель.
Характер: неіоногенний
Дозування: 1-40%
Жирнокислотний склад:
- З 18: 2 Ліноленова к-та 65-73%
- З 18: 1 Олеїнова к-та 14-22%
- З 16: 0 Пальмітинова к-та 7-10%
- З 18: 0 Стеаринова к-та 3-6%
- З 14: 0 Мерістіновая к-та 0,1 1,5%
- З 20: 0 Арахіловая к-та 0.1-0,2%
- З 16: 1 Памітолеіновая к-та <0,5%
- З 18: 3 Альфалінолевая к-та <0,5%
переваги:
- знижує подразнюючу дію аніонних ПАР
- не впливає на пенообразующие властивості
- Чи не комедогенних
- антицелюлітний
- регенеруючу
- протизапальну
- тонізуючу властивість
- відновлення
- загоює
- зволоження
- розгладжує властивості
- сонцезахисний фільтр
Застосування і рекомендоване дозування:
- шампуні для волосся-2-5%
- гелі для душа-5-15%
- тоніки, міцелярно води-1-3%
- дитяча косметика - 2-15%
- разнозажівляющіе креми- 4-10%
- мило- 10-30%
Водорозчинне масло виноградної кісточки містить в своєму складі речовини, які надають благотворну дію на стан шкіри, волосся і нігтів - вітаміни А, Е, вітаміни групи B, флавоноїди, поліненасичені кислоти Омега-6 і Омега-9, фітостероли, хлорофіл.
На відміну від звичайного базового масла Виноградній кісточки дуже легко і повністю розчиняється у воді.
Пом'якшує, підвищує еластичність шкіри, антиоксидант (омолоджує і захищає шкіру).
Використовується для виробництва мила, шампунів, засобів для ванни, мазей, масажних сумішей, косметичного молочка.
Зберігає піноутворення, збільшує прозорість мильної основи, знижує подразнюючу дію ПАВов, очищає шкіру.

Основні характеристики Водорозчинна олія Виноградної кісточки 25 грам
Водорозчинна олія Виноградної кісточки 25 грам
Водорозчинна олія Виноградної кісточки 25 грам
В наявності
36.00 ₴