Компоненти для виготовлення

натуральної та мінеральноі косметики,

миловаріння

Графік роботи
З 10:00 ДО 15:00 сб, нд - ВИХІДНИЙ
Порівняти
Немає товарів в порівнянні
Додавайте товари до порівняння характеристик і вибирайте самий відповідний Вам товар.
Бажання
Список желаний пуст
Добавляйте товары в список желаний. Если у вас уже есть список желаний, авторизуйтесь
Кошик
Ваш кошик порожній
Ваш кошик порожній. Додайте вподобані товари в кошик або авторизуйтеся, якщо додавали товари раніше

Актив заспокійливий Азулен

Все про товар
Опис
Характеристики
Відгуки
В наявності
38.00 ₴
ДОСТАВКА
- по Україні
(Нова пошта)
ОПЛАТА
Мінімальне замовлення 150 грн.
- На карту Приват Банку
- післяплатою

Азулен отримують шляхом впливом водяної пари на рослинну сировину. В якості основи може використовуватись ромашка, деревій, корінь валеріани і т.ін. Використовуються цей засіб для лікування проблем та захворювань шкіри, відновлення молодості.

Завдяки своєму впливу, азулен підходить для різних типів шкіри - сухої, жирно, проблемної та вікової. Часто використовується для компонента по догляду за шкірою після пілінгу - він чудового пом'якшує та заживляє мікро-ранки, знімає подразнення та почервоніння. Ці ж властивості корисні для догляду за чутливою та куперозною шкірою.

Важливі також бактерицидні властивості азулену, адже завдяки ним косметичні засоби з таким компонентом здатні нормалізувати вироблення шкірного сала та знизити кількість запальних процесів на обличчі. Використовуючи при виготовленні підліткової косметики, рекомендовано додавати ще ефірну олію чайного дерева.

  • INCI:  Azulene 99%;
  • Синонім: актив заспокійливий;
  • Зовнішній вигляд: прозора рідина;
  • Колір: блакитний відтінок;
  • Дозування: 0,1-1%;
  • Розчинність: спирт, вода, гліцерин, гліколі
  • Особливості: рН: 5,0-7,0
  • Зберігання: в сухому місці в герметичній упаковці, при кімнатній температурі.

Властивості:

  • підходить для чутливої шкіри і навіть може бути використаним для дитячої косметики;
  • зволожує та живить клітини, повертаючі шкірі пружність;
  • нормалізує вироблення шкірного сала, завдяки бактерецидним властивостям;
  • заспокоює та знімає почервоніння;
  • загоює мікротріщинки та ранки;
  • підвищує еластичність шкіри;
  • дезодоруючі властивості.

Використання:

Рекомендований відсоток вводу азулену в кометичні засоби:

  • засоби по догляду за чутливою шкірою - 0,1%;
  • зволожуючі креми та лосьйони - 0,1-0,4%;
  • дезодоранти - 0,1%;
  • лікувальні креми для загоєння ран та опіків - 0,5%;
  • заспокійливі засоби - 0,1-0,3%;
  • шампуні для волосся - 0,3-0,4%.

 

Производитель: Украина.

Основні характеристики Актив заспокійливий Азулен 10 мл
Актив заспокійливий Азулен 10 мл
В наявності
38.00 ₴
Схожі товари
50.00 ₴