Компоненти для виготовлення

натуральної та мінеральноі косметики,

миловаріння

Графік роботи
З 10:00 ДО 18:30 сб, нд - ВИХІДНИЙ
Порівняти
Немає товарів в порівнянні
Додавайте товари до порівняння характеристик і вибирайте самий відповідний Вам товар.
Бажання
Список желаний пуст
Добавляйте товары в список желаний. Если у вас уже есть список желаний, авторизуйтесь
Кошик
Ваш кошик порожній
Ваш кошик порожній. Додайте вподобані товари в кошик або авторизуйтеся, якщо додавали товари раніше

Цинк пиритион 50% , 10 грамм

Все про товар
Опис
Характеристики
Відгуки
В наявності
25.00 ₴
ДОСТАВКА
- по Україні
(Нова пошта)
- по Дніпру
(Нова пошта; Самовивезення - пр. Гагаріна 43)
ОПЛАТА
- На карту Приват Банку
- післяплатою

Цинк пиритион (пиритион цинку) - комплексне з'єднання, що містить цинк. Вперше про це комплексному поєднанні, що має багато найменувань, стало відомо з 1930 року

Найменування за класифікацією INCI: Zinc Pyrithione

Опис: Являє собою цинковий хелат піритіону.

Зовнішній вигляд: Біла суспензія.

Запах: Дуже слабкий, характерний.

Колір: сірувато-білий.

Розчинність: Практично не розчиняється у воді (8 мг / дм³ при нейтральному pH).

Молекулярний вага: 317.7

Основні властивості:

- Антимікробна і антигрибкову хімічна сполука, пригнічує розмноження і життєдіяльність грибків - збудників лупи.

- Ефективний відносно стрептококів, стафілококів, грибів (зокрема, Pityrosporum orbiculare) і ряду інших патогенних мікроорганізмів.

- Має ефективну дію проти себореї і лупи.

- Регулює виробництво себума.

- Підсушує шкіру голови.

- Усуває свербіж.

- Є потужним бактерицидну і фунгіцидну компонентом.

- Ефективний проти широкого спектра патогенних бактерій.

- Ефективний для лікування псоріазу, екземи, стригучого лишаю, грибкового захворювання стоп (синдром стоп спортсменів), сухості шкіри і атипового дерматиту.

- Має фунгістатичну і бактеріостатичними властивостями, що застосовуються при лікуванні себорейного дерматиту.

- Знищуючи і пригнічуючи ріст мікроорганізмів, надає дезодоруючу дію.

- Є консервантом для косметичних засобів.

- Виявляє виражену інгібуючу активність проти широкого спектра як грампозитивних, так і грамнегативних бактерій в косметичних препаратах.

- Пригнічує ріст грибів, дріжджів і цвілі в косметичних препаратах.

- Мінімальна інгібуюча концентрація шампуню проти лупи з цинковим піритіону, необхідна для повного пригнічення (Malassezia furfur) Малассеза фурфур (1 × 106 клітин / мл), становить 700 мкг / мл.

Лікувальні властивості:

- Бактеріостатична.

- Протигрибковий.

- протівосеборейное.

- протипсоріатичними.

- фунгістатичну.

- Протимікробний.

- Найбільшу активність проявляє щодо грибів групи Pityrosporum (Pityrosporum ovale, Pityrosporum orbiculare) Застосовується для лікування: псоріазу, в т.ч. волосистої частини голови, себореї, лупи, екземи, свербежу, дерматитів, нейродерміту, запалення і підвищеного лущення шкіри; захворювань, що викликаються бактеріями Pityrosporum (різнокольоровий лишай, себорейний дерматит).

Методика застосування:

Робочий рН діапазан піритіону цинку від 4 до 10.

Нижче рН 4,5 комплекс цинку дисоціює, утворюючи вільний пиритион. Вище рН 9,5 комплекс цинку

гідролізується. Як вільний, так і іонізований пиритион є мікробіологічно активними, але будучи набагато більш розчинними у воді, ніж цинковий комплекс, вони сильніше схильні до деградації від впливу світла або кисню.

Пірітіон цинку поступово деградує при експонуванні в УФ-світлі. Ступінь Фотодеградацію багато в чому залежить від рецептури, проте, продукти, що містять пиритион цинку, слід зберігати в светонепроніцаемих ємностях.

Слід уникати використання продуктів піритіону цинку в продуктах з сильними окислювачами або відновниками. Окислюють агенти (тобто пероксиди, гіпогаліти) перетворюють піритіону в інші види. Піритіону є відмінними хелатоутворюючим агентам для іонів важких металів. При використанні піритіону цинку може статися переливання в системах, які містять іони металів, комплекси яких мають вищу константу стабільності, ніж комплекс цинку. Перш за все, серед цих металів: залізо, мідь, ртуть і срібло. У той час як комплекси ртуті і срібла схожі за кольором на пиритион цинку, комплекси піритіону міді і заліза сильно пофарбовані (відповідно зелені і сині).

Слід уникати використання піритіону цинку в продуктах, де доступний іон міді, якщо неприйнятно зміна кольору.

Деякі хелатирующие агенти, такі як етилендіамінтетраоцтової кислоти (ЕДТА), будуть хелатувати цинк з пірітріона цинку, утворюючи аніон пірітріона і цинковий комплекс ЕДТА. Це не шкодить консервують дії пірітріона, але споживає ЕДТА.

Області застосування:

Застосовується в різних засобах по догляду за шкірою і волоссям.

- У шампунях, кондиціонерах, тоніках для волосся.

- У лікувальних засобах для волосся (шампуні, бальзами, маски).

- В кремах, лосьйонах для обличчя і тіла.

- У гелях для душу.

- В дезодорантах.

- У засобах для укладки волосся.

- Перед застосуванням будь-якого засобу з піритіону цинку слід інтенсивно струсити флакон із засобом.

Концентрація в косметиці: 0,2-2%.

- У незмивних засобах для волосся до 0,2%

- У змиваються засобах для волосся до 2%

- В лосьйонах, кремах для зовнішнього застосування - 0,4%

- В якості консерванту в змиваються засобах до 2%

- В якості консерванту в незмивних засобах до 0,4%

Запобіжні заходи: Продукт безпечний при використанні за призначенням.

Засоби з піритіону цинку не рекомендується застосовувати спільно з лікарськими засобами місцевої дії, що містять глюкокортикоїди. При попаданні в очі слід промити їх великою кількістю холодної чистої води.

Протипоказання: Гіперчутливість.

Токсичність: Гостра токсичність LD50 перорально (щур): 177 мг / кг, LD50 Шкіра (кролик):> 2 г / кг

Роздратування шкіри: Вважається злегка дратівливим.

Сенсибілізація шкіри або дихальних шляхів: Тривале або багаторазову дію викликає алергічну реакцію у людей з чутливою шкірою.

 Вирибник: Індія

Основні характеристики Цинк пиритион 50% , 10 грамм
Цинк пиритион 50% , 10 грамм
В наявності
25.00 ₴