Компоненти для виготовлення

натуральної та мінеральноі косметики,

миловаріння

Графік роботи
З 10:00 ДО 15:00 сб, нд - ВИХІДНИЙ
Порівняти
Немає товарів в порівнянні
Додавайте товари до порівняння характеристик і вибирайте самий відповідний Вам товар.
Бажання
Список желаний пуст
Добавляйте товары в список желаний. Если у вас уже есть список желаний, авторизуйтесь
Кошик
Ваш кошик порожній
Ваш кошик порожній. Додайте вподобані товари в кошик або авторизуйтеся, якщо додавали товари раніше

Гідролізат Тремелли (крижаного гриба)

Все про товар
Опис
Характеристики
Відгуки
В наявності
33.00 ₴
ДОСТАВКА
- по Україні
(Нова пошта)
ОПЛАТА
Мінімальне замовлення 150 грн.
- На карту Приват Банку
- післяплатою

Гідролізат тремелли - це водний ензимний гідролізат, який отримують з плодового тіла кржаного гриба. Він містить цілий комплекс полісахаридів, добре сприймається шкірою, а також білки з високим рівнем поживної цінності для клітин.

Насичений хімічний склад гідролізату крижаного гриба дозволяє його використовувати для виготовлення різноманітних косметичних продуктів. Полісахариди в гідролізаті проникають в глибокі шари епідермісу і допомагають зберігати вологу, попереджучи тим самим передчасне старіння та дегенерацію шкірних капілярів. Також гідролізат тремели розгладжує мікрорельєф та перші зморшки, надаючи шкірі матової гладкості.

  • INCI: Tremella Fuciformis Fruiting Body 
  • Синонім: Гідролізат крижаного гриба
  • Зовнішній вигляд: рідина
  • Колір: відтінки жовтого
  • Дозування: 3-20%
  • Розчинність: в воді
  • Особливості: рН: 5,5-7,5
  • Зберігання: 12 місяців, в сухому місці в герметичній упаковці, при кімнатній температурі

Властивості:

  • зволожує шкіру;
  • підвищує захисні властивості клітин, знижуючи тим самим негативний вплив зовнішніх факторів;
  • антиоксидант;
  • допомагає утримувати вологу в шкірі;
  • заспокоює і підходить для чутливої шкіри;
  • уповільнює процеси старіння;
  • використовується для косметики, що призначена для боротьби з куперозом;
  • має протизапальні властивості;
  • прискорює загоєння мікротріщин;
  • стимулює мікроциркуляцію крові.

Використання:

Відсоток вводу гідролізату тремели в косметичні засоби:

  • засоби для догляду, креми, лосьйони - 5-10%;
  • маски для обличчя - 10-20%;
  • сироватки для обличчя - 3-5%.
Основні характеристики Гідролізат Тремелли (крижаного гриба) 25 грамм
Гідролізат Тремелли (крижаного гриба) 25 грамм
В наявності
33.00 ₴
Схожі товари
50.00 ₴