Компоненти для виготовлення

натуральної та мінеральноі косметики,

миловаріння

Графік роботи
З 10:00 ДО 15:00 сб, нд - ВИХІДНИЙ
Порівняти
Немає товарів в порівнянні
Додавайте товари до порівняння характеристик і вибирайте самий відповідний Вам товар.
Бажання
Список желаний пуст
Добавляйте товары в список желаний. Если у вас уже есть список желаний, авторизуйтесь
Кошик
Ваш кошик порожній
Ваш кошик порожній. Додайте вподобані товари в кошик або авторизуйтеся, якщо додавали товари раніше

Касторова олія, рафінована, 100 грамм

Все про товар
Опис
Характеристики
Відгуки
ДОСТАВКА
- по Україні
(Нова пошта)
ОПЛАТА
Мінімальне замовлення 150 грн.
- На карту Приват Банку
- післяплатою

Кетамін, рафін. / Ricinus communis L.
Ботанічна назва: Ricinus communis L.
Синоніми: Масло рицини звичайної, Castor Oil, Oleum Ricini, Palma Christi, agno casto
Сімейство: Молочайні (Euphorbiaceae)
Колір: Прозора, густа, в'язка рідина безбарвного або злегка жовтуватого кольору.
Аромат: Слабкий з відтінком темного воску.
Смак: малоприємний, своєрідний
Використана частина рослини: Насіння рицини. Крім жирного масла насіння рицини так само містять токсичну речовину - рицин, касторове масло рицину не містить.
Метод отримання: Масло для лікувального і косметичного застосування отримують холодним віджиманням, масло нижчого якість - гарячим віджиманням.
Хімічний склад:
- Пальмітинова кислота (C16: 0) - 1%
- Стеаринова кислота (C18: 0) - 1%
- Олеїнова кислота (С 18: 1) - 3%
- С12-ОН 18: 1 ріцінолеіновой кислота - 89-90%
- Лінолева кислота (С 18: 2) - 3-4%
Щільність: 0,95-0,96
Число омилення: 167 - 187
Йодне число:
Тип: чи не висихає
SPF: 6.
Умови зберігання: Стійко до прогорканию. Зберігати в прохолодному, захищеному від світла місці в щільно-закритій темній тарі. Після відкриття зберігати тільки в холодильнику.
Дія:
- для догляду за волоссям, віями, бровами.
- для догляду за шкірою обличчя.
- Легко наноситься на шкіру,
- пом'якшує.
- прибирає пігментні плями, відбілює
- бореться з дрібними зморшками,
- живить і пом'якшує суху і чутливу шкіру.
- добре підходить для догляду за шкірою повік,
- використовується для росту вій.
- прибирає кістовие нарости, бородавки, шрами, і інші нарости на шкірі.
- Прекрасний засіб при потрісканої шкірі.
- Підсилює ріст волосся і покращує їх вигляд.
- Позбавляє від лупи.
- Дає глянсовий блек в бальзамах і помадах для губ.
застосування:
- Догляд за пошкодженим руками і ламкими нігтями
- Шампуні і маски для волосся
- Засоби для зміцнення і зростання вій
- Туш для вій
- догляд для брів
- Блискучі губні помади
- бальзами для губ.
Виробник: Німеччина.

Основні характеристики Касторова олія, рафінована, 100 грамм
Фасовка:
100 грамм, 500 мл - скидки и бесплатная доставка не распространяются
Касторова олія, рафінована, 500 мл (оптова фасовка)
Касторова олія, рафінована, 100 грамм
В наявності
33.00 ₴
Схожі товари
36.00 ₴