Компоненти для виготовлення

натуральної та мінеральноі косметики,

миловаріння

Графік роботи
З 10:00 ДО 15:00 сб, нд - ВИХІДНИЙ
Порівняти
Немає товарів в порівнянні
Додавайте товари до порівняння характеристик і вибирайте самий відповідний Вам товар.
Бажання
Список желаний пуст
Добавляйте товары в список желаний. Если у вас уже есть список желаний, авторизуйтесь
Кошик
Ваш кошик порожній
Ваш кошик порожній. Додайте вподобані товари в кошик або авторизуйтеся, якщо додавали товари раніше

Макадамии масло, раф. (опт) 500 мл

Все про товар
Опис
Характеристики
Відгуки
ДОСТАВКА
- по Україні
(Нова пошта)
ОПЛАТА
Мінімальне замовлення 150 грн.
- На карту Приват Банку
- післяплатою

Макадамії олія, рафінована / Macadamia integrifolia L.
Ботанічна назва: Macadamia integrifolia L./Macadamia tetraphylla / Macadamia ternifolia
Синоніми: Macadamia nut oil; Australian nuts; Queensland Nut, Macadamia Terniolia Nut Oil, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Bush nut, Maroochi nut; Kindal Kindal і Jindilli (тубільні австралійські назви).
Сімейство: протейний (Proteaceae)
Колір: Жовтий, тонка текстура.
Аромат: Не сильний приємний горіховий аромат, більш виразний, ніж у масла солодкого мигдалю.
Метод отримання: Рослинну олію з горіха макадамії (австралійського горіха) отримують холодним пресуванням плодів дерева макадамії.
Використана частина рослини: Горіхи
Характеристика: Через великий вміст пальмітолеіновой кислоти масло макадамії може служити рослинної альтернативою маслу норки.
Щільність: 0,90-0,92
Число омилення: 185-195
Йодне число: 68-82
Тип: невисихаюче
SPF: 9.
Група: В1
Хімічний склад: Високий вміст калію, цинку, селену, міді, вітамінів Е, групи В (В1, В2, В5, Ніацин, Фолат) і РР, мінералів, протеїнів.
Жирнокислотний склад:
- Лауринова кислота - (С12: 0) - сліди
- Міристинова кислота (C14: 0) - 0,4-1,6
- Пальмітинова кислота (C16: 0) - 7-10
- Стеаринова кислота (C18: 0) - 1,5-5
- Арахінова кислота (С 20: 0) - 1,5-3
- Бегенова кислота (С 22: 0) - менше 0,3
- Пальмітолеїнова кислота (C16: 1) - 16-25
- Олеїнова кислота (С 18: 1) - 54-67
- Ейкозеновая кислота (С20: 1) - 1,5-3
- Лінолева кислота (С 18: 2) - 1-3
- Ліноленова кислота (С18: 3) - до 2,4
- Арахидоновая кислота (С20: 4) - до 3
Умови зберігання: Стабільне масло. Зберігати в прохолодному темному місці.
Дія:
- Миттєво вбирається.
- Усуває роздратування, лущення.
- Відновлює м'якість і ніжність шкіри.
- відрізняється великим вмістом пальмітолеіновой кислоти (palmitoleic acid), мононенасичених кислотою, яка сприяє відновленню шкірного покриву, особливо при шкірі, що в'яне.
- антиоксидант, запобігає руйнування клітинних мембран.
- Одне з кращих засобів для старіючої шкіри
- відновлює,
- тонізує,
- пом'якшує,
- зволожує.
- Можна використовувати для сухої, збезводненої шкіри, а також при опіках.
- рекомендується для догляду за волоссям. Воно добре розподіляється по поверхні волосся і робить їх більш здоровими. При цьому вирівнюються структурні відмінності між кореневою частиною і кінчиками волосся.
- допомагає зберегти колір волосся.
- захищає волосся від екстремальних умов: холод, вітер, сонце.
показання:
- усуває явища фотодерматитів;
- застосовується для догляду за шкірою обличчя та шиї;
- для догляду за сухою і в'яне шкірою;
- благотворно впливає на стан зрілої шкіри, яка припинила формування шкірного сала;
- антиоксидантну, омолоджуючий засіб;
- живить, зволожує і пом'якшує шкіру, роблячи її здоровою і красивою;
- масло макадамії добре допомагає при сонячних опіків ;.
- масло макадамії благотворно впливає на шкіру, особливо в зимові місяці;
- стимулює мікроциркуляцію крові;
- використовується при пошкоджених сухому волоссі
- використовується в якості добавки - 10%. Може бути використано як базове масло.
- У чистому вигляді застосовувати не рекомендується.
Виробник: Німеччина.

Основні характеристики Макадамии масло, раф. (опт) 500 мл
Макадамии олія, раф. 50 грам
Макадамии масло, раф. (опт) 500 мл
В наявності
285.00 ₴
Схожі товари
36.00 ₴