Компоненти для виготовлення

натуральної та мінеральноі косметики,

миловаріння

Графік роботи
З 10:00 ДО 15:00 сб, нд - ВИХІДНИЙ
Порівняти
Немає товарів в порівнянні
Додавайте товари до порівняння характеристик і вибирайте самий відповідний Вам товар.
Бажання
Список желаний пуст
Добавляйте товары в список желаний. Если у вас уже есть список желаний, авторизуйтесь
Кошик
Ваш кошик порожній
Ваш кошик порожній. Додайте вподобані товари в кошик або авторизуйтеся, якщо додавали товари раніше

Мигдаля солодкого олія, рафінована 100 грам

Все про товар
Опис
Характеристики
Відгуки
ДОСТАВКА
- по Україні
(Нова пошта)
ОПЛАТА
Мінімальне замовлення 150 грн.
- На карту Приват Банку
- післяплатою

Мигдаля солодкого олія, рафінована / Prunus dulcis
Ботанічна назва: Prunus dulcis, в минулому - Prunus amygdalus або Amygdalus communis
Синоніми: Sweet Almond Oil (англ), Huile d'amande amere (фр.), Mandelol (нім.), Olio di mandorle (іт.), Aceite de almendra (ісп.), Badem Yagi (тур.) Oleum Amygdalerum ( лат)
Сімейство: Розовоцветние (Rosaceae)
Колір: безбарвний або блідо-жовтий.
Аромат: Без запаху, приємний смак.
Використана частина рослини: Насіння мигдалю гіркого і насіння мигдалю солодкого, очищені від шкаралупи.
Метод отримання: холодне пресування, рафінована.
Щільність: 0,9
Число омилення: 189-196
Йодне число: 93-105
Тип: невисихаюче
SPF: 6.
Група: В1
Хімічний склад:
- Глюкозиди;
- Вітаміни (А, В1, В2, В6, Е і F);
- Мінерали;
- Білкові речовини;
- Фермент емульсин.
Неомильних речовин не більше 0,5%, зокрема це - бета-ситостерин, сквален, альфа-токоферол.
Жирнокислотний склад:
- Олеїнова кислота - 62,0-86,0%;
- Лінолева кислота - 20,0-30,0%;
- Пальмітинова кислота - 4,0-9,0%;
- Пальмітолеїнова кислота - макс. 0,6%;
- Стеаринова кислота - макс. 3,0%;
- Ліноленова кислота - макс. 0,4%;
- Арахінова кислота - макс. 0,2%;
- Ейкосадіеновая кислота - макс. 0,3%;
- Бегенова кислота - 0,2%;
- Ерукова кислота - 0,1%
Зберігання: Зберігати в щільно-закритій темній тарі при кімнатній температурі або в холодильнику.
Дія:
- Легке живить масло.
- Містить вітамін Е, який є природним антиоксидантом, що уповільнює старіння клітин і усуває запальні процеси на шкірі,
- містить же вітамін F, який нормалізує функцію сальних залоз і попереджає розширення пор, сприяє росту волосся і зберігає їм еластичність і блиск.
- Надає шкірі здоровий, красивий колір
- легко всмоктується і розподіляється по шкірі.
- в чистому вигляді може бути комедогенним.
- протизапальну,
- омолоджуючу,
- живить,
- зволожуючий,
- протиопіковий,
- болезаспокійливий
- пом'якшувальну.
- запобігає зневодненню волосся.
- оживляє і відновлює сяйво і силу пошкодженого волосся.
- Допомагає усунути лупа.
показання:
- Можливе застосування для всіх типів шкіри.
- Особливо корисно при шкірних подразненнях, лущення, при сухій, запаленій шкірі.
- для догляду за проблемними (запаленими) ділянками тіла і схильними до зниження пружності
- суха і нормальна стомлена, в'яла шкіра (оживляє її і розгладжує зморшки на тілі та обличчі, особливо навколо очей)
- для догляду за чутливою, схильною до подразнення шкірою і видимим судинним малюнком на ній, надає шкірі оксамитовий відтінок і красивий рівний колір шкіри (пом'якшує шкіру, робить її ніжною і свіжою)
- прекрасний засіб для зволоження сухої шкіри / зрілої шкіри
- балансує жирну шкіру
- при екземі
- сонячні і побутові термічні опіки, дрібні травми шкіри
- розтягнення зв'язок
- згрубла шкіра і целюліт
- сухий дерматит, герпес
- сухі і жирні волосся
- випадання волосся
- стимулятор росту волосся, надає їм блиск і еластичність
- стимулює зростання брів і вій.
Виробник: Німеччина.

Основні характеристики Мигдаля солодкого олія, рафінована 100 грам
Фасовка:
100 грамм, 500 мл - скидки и бесплатная доставка не распространяются
Мигдаля солодкого олія, рафінована, 500 мл (оптова фасовка)
Мигдаля солодкого олія, рафінована 100 грам
В наявності
46.00 ₴
Схожі товари
36.00 ₴