Компоненти для виготовлення

натуральної та мінеральноі косметики,

миловаріння

Графік роботи
З 10:00 ДО 15:00 сб, нд - ВИХІДНИЙ
Порівняти
Немає товарів в порівнянні
Додавайте товари до порівняння характеристик і вибирайте самий відповідний Вам товар.
Бажання
Список желаний пуст
Добавляйте товары в список желаний. Если у вас уже есть список желаний, авторизуйтесь
Кошик
Ваш кошик порожній
Ваш кошик порожній. Додайте вподобані товари в кошик або авторизуйтеся, якщо додавали товари раніше

СО2 экстракт Фукуса (водоросли) 5 мл

Все про товар
Опис
Характеристики
Відгуки
В наявності
41.00 ₴
ДОСТАВКА
- по Україні
(Нова пошта)
ОПЛАТА
Мінімальне замовлення 150 грн.
- На карту Приват Банку
- післяплатою

СК-СО2 екстракт фукуса (водорості)

INCI CAS: Fucus Vesiculosus Extract

Використана частина рослини: водорості

Отримання: надкритична флюидная екстракція природним діоксидом вуглецю, у відсутності неорганічних солей, без залишків розчинника, важких металів, відтворюваних мікроорганізмів.

Опис екстракту: Масляниста маса з воскообразная включеннями маса від коричнево - бурого до зелено-бурого кольору з характерним запахом

Компонентний склад:

Терпени і терпеноїди;
Жирні кислоти;
Органічний йод;
фітостерини;
Розчинність: маслорастворім

Дозування: 0,01 - 2%.

Чи не нагрівати вище: 35-45 ° С.

Зберігання: У закритій упаковці в прохолодному захищеному від світла місці.

показання:

Володіє сильним антиоксидантною дією, сприяє поліпшенню кольору обличчя і мікроциркуляції крові, усуває мішки під очима, сприяє позбавленню від целюліту.

 

Запобігає виникненню алергічних реакцій і пошкоджень тканин, знімає запалення.

 

Надає зволожуючий ефект, створюючи на поверхні шкіри захисну плівку; антивікове - зменшує товщину шкіри і збільшує її еластичність і пружність, регенеруючу і заспокійливу дію.

 

Використовується в очищувальних і антисептичних засобах, в засобах по догляду за шкірою і волоссям, засоби для ванн.

Протипоказання: індивідуальна непереносимість екстракту.

Область застосування: у виробництві косметичної продукції: в шампуні, бальзами, гелі для душу і крему.

Збагачення косметичних засобів: 0,5-2% або 2-5 крапель на 10 г (мл) основи (крему, лосьйону, бальзаму, шампуню і ін.)

Спеціальні вказівки: тільки для зовнішнього застосування.

Натуральність: Продукт натуральний на 100%, не містить домішок і не виготовлений за хімічною формулою

Виробник: ТОВ НДЦ ЕР "ГОРО".

Основні характеристики СО2 экстракт Фукуса (водоросли) 5 мл
СО2 экстракт Фукуса (водоросли) 5 мл
В наявності
41.00 ₴
Схожі товари
50.00 ₴