Компоненти для виготовлення

натуральної та мінеральноі косметики,

миловаріння

Графік роботи
З 10:00 ДО 16:00 сб, нд - ВИХІДНИЙ
Порівняти
Немає товарів в порівнянні
Додавайте товари до порівняння характеристик і вибирайте самий відповідний Вам товар.
Бажання
Список желаний пуст
Добавляйте товары в список желаний. Если у вас уже есть список желаний, авторизуйтесь
Кошик
Ваш кошик порожній
Ваш кошик порожній. Додайте вподобані товари в кошик або авторизуйтеся, якщо додавали товари раніше

Зародків пшениці олія, рафінована 50 грам

Все про товар
Опис
Характеристики
Відгуки 1
ДОСТАВКА
- по Україні
(Нова пошта)
ОПЛАТА
Мінімальне замовлення 150 грн.
- На карту Приват Банку
- післяплатою

Зародків пшениці масло, рафінуються. / Triticum vulgare L
Ботанічна назва Triticum vulgare L. (triticum durum,)
Синоніми: Wheatgerm Oil, Wheat Germ Oil
Сімейство: Зернові (Gramineae)
Колір: Темно-жовте липке, досить рідке.
Аромат: Легкий, майже без запаху.
Метод отримання: Олія рафінована
Використана частина рослини: Пластівці пшеничних зародків, в яких міститься до 14% жирної олії.
Характеристика: відрізняється максимальним змістом вітаміну Е (до 1200 мг%), причому переважають найбільш активні форми - альфа-токоферол (близько 70%). Сумарний число бета-, гамма-, сигма-токоферолів - приблизно 93 мг%, токоферолу ацетату - приблизно 83 мг%.
За антиоксидантної активності вітамін Е з олії пшеничних зародків перевершує альфа-токоферол, бета-каротин, ретинол пальмітат.
Хімічний склад:
- Ненасичені жирні кислоти;
- Вітамін Е;
- Тококофероли;
- Каротиноїди - 11,1-18,6 мг%;
- Бета-каротин - приблизно - 20 мг%;
- Лецитин;
- Метіонін;
- Сквалеон;
- Фітостеріни - 1,2-1,6 мг%. У фітостеринового фракції масла виявлені: сітостерол, кампестерол, ергостерол, брассікастерол, десмостерол, неоергостерол, стигмастерол.
- Вітаміни групи В, Вітаміни А, Д, РР;
- Пантотеновакислота - 12-16 мг%;
- Фолієва кислота - 2-3 мг%;
- Мікроелементи - цинк, залізо, калій, сірка, фосфор;
- Протеїн;
- Алантоїн
Жирнокислотний склад:
- Лінолева кислота - 44-63%;
- Ліноленова кислота - 10-11%;
- Олеїнова кислота - 12-30%;
- Пальмітинова кислота - 13-18%;
- 9-Октадеценовая кислота - 7-15%;
- Стеаринова кислота - 0,5-2,5%
Щільність: 0,91-0,94
Число омилення: 188-194
Йодне число: 115-126
Тип: полувисихающее
SPF: 9.
Група: В3
Синергія:
- еф Нероли, Жасміна, Ванілі - для збезводненої і пересушеній шкіри;
- еф Лаванди - опіки (в тому числі і сонячні), шрами, сонячний удар;
- еф Мандарина, рослинне масло з насіння шипшини - попередження і позбавлення від розтяжок і рубців.
Умови зберігання: Відчутно до окислення. Зберігати в щільно-закритій темній тарі в темному прохолодному місці. Після відкриття зберігати тільки в холодильнику.
Дія:
- Регенеруючий,
- зволожуючий,
- пом'якшувальну,
- протизапальну,
- ранозагоювальну,
- очищає,
- антицелюлітну дію.
- стимулює обмінні процеси,
- нормалізує внутрішньоклітинний обмін, підтримує функції м'язів і залоз в організмі покращує стан, як сухий, так і жирної шкіри.
- сприяє поліпшенню кольору обличчя,
- омолоджує шкіру, зберігає її еластичною та свіжою навіть у літньому віці.
- Особливо рекомендується для сухої і зрілої або в'яне.
- є природним антиоксидантом, що уповільнює старіння клітин і усуває запальні процеси на шкірі.
- Має велику проникаючу здатність і сприяє виведенню шкідливих речовин з організму і шкіри.
- Придатний для щоденного догляду за шкірою обличчя та рук.
- в поєднанні з іншими маслами - прекрасно загоює рани, рубці, усуває нерівності на шкірі.
- Добре використовувати при дерматитах, сонячних опіках.
- Прекрасно відновлює текстуру шкіри.
- Покращує кровообіг
- має антиоксидантну, мембранозащітним ефектом, позитивно впливає на ліпідний спектр крові, що проявляється перерозподілом атерогенних і антиатерогенних фракцій холестерину, відповідно знижується і коефіцієнт атерогенності.
- Має здатність покращувати утилізацію кисню і, підвищувати рівень синтезу АТФ.
- Надає антігіпоксантним, антиоксидантну і тонізуючу дію, підвищує загальну опірність організму, нормалізує обмін речовин, благотворно впливає на стан шкіри і волосся, підвищує потенцію, покращує репродуктивну функцію, має захисну дію на нервову систему.
- живить сухе волосся
- запобігає посічені кінчики волосся
- зміцнює ламкі, м'які нігті.
показання:
- Має прекрасні відновлюють, зволожує і розгладжує властивостями
- Незамінне в боротьбі з передчасним старінням шкіри, для усунення зморшок на шиї, обличчі, особливо навколо очей
- Загоєння ран, шкіри і слизових після травм, ерозій, опіків і запалень
- Зміцнює стінки капілярів, антикуперозний дію
- При тривалому використанні усуває сухість шкіри в період менопаузи, викликану недоліком жіночих гормонів
- Освіжає шкіру, вирівнюючи її колір і рельєф
- Хороший засіб по догляду за пофарбованими, пошкодженими, ослабленими (сухим і ламким) волоссям
- Природний УФ-фільтр
- Сприяє усуненню свербежу, лущення, відшаровування
- При різних дерматитах, в тому числі екземі, нейродерміті, атопічний дерматит, псоріазі
- При вуграх, проблемна і забруднена шкіра
- Потертості і огрубіння шкіри
- Потріскані, шорсткі і обвітрені губи
- Тріщини на долонях і в куточках губ
- Допомагає затвердіння сосків перед народженням дитини
- Запобігає розтяжки і допомагає позбутися вже від наявних свіжих розтяжок, в тому числі після вагітності і зміні маси тіла.

Основні характеристики Зародків пшениці олія, рафінована 50 грам
Отзывы о Зародків пшениці олія, рафінована 50 грам
Татьяна
очень понравилось мне это жидкое масло!
Зародків пшениці олія, рафінована 50 грам
Зародків пшениці олія, рафінована 50 грам
В наявності
38.00 ₴
Схожі товари
36.00 ₴